Vad kostar städhjälp en gång i veckan?

Om du har städhjälp en gång i veckan beräknas priset vara mellan 2000 – 3500 kr per månad. Priset är efter skattereduktion och exemplet utgår från en lägenhet i Stockholm som är 70 kvm.

Hitta en städfirma på ett enkelt och snabbt sätt genom att jämföra städfirmor gratis på städfirma.nu. Så fort du fyllt i dina kontaktuppgifter så kommer du att få offerter från flera städfirmor inom kort. Städfirmorna kan ha olika upplägg på priset beroende på hur ofta du vill ha städning. När du väljer städning en gång i veckan kan det bli billigare per städtillfälle än om du hade valt ett alternativ med längre intervaller mellan städen.

När du går igenom offerterna rekommenderas det att du säkerställer att det finns en specifikation på vad priset syftar till så att du vet vad som ingår i tjänsten.

Bor du i Stockholm och är intresserad av företagsstäd? En av flera aktörer som du kan kontakta är Stadsystem.se som är ett städföretag i Stockholm som främst fokuserar på kontorsstädning, lokalvård och periodiskt underhåll. Klicka dig in för att läsa mer om deras olika städtjänster och få en offert med snabb återkoppling.

Söker du snarare hjälp med hemstädning? Besök då renthusstockholm.se som förstår vikten av att komma hem till ett rent och fräscht hem efter en lång dag på jobbet. Med dem som din pålitliga städfirma i Stockholm kan du njuta av den upplevelsen varje dag. De erbjuder olika typer av städtjänster inom hemstädning för att passa dina behov och för att frigöra tid för dig att ägna åt roligare saker än städning.

Du kan även spana in vårt inlägg om hemstädning i Stockholm och ta reda på priser, tjänster, företag, erbjudanden och mycket mer.