Gratis släktforskningsprogram MyHeritage

Släktforskningsföretaget MyHeritage lanserar ny version av programvaran Family Tree Builder.

Släktforskare kan använda Family Tree Builder v.7.0 för att på ett lätthanterligt sätt utforska, dokumentera och presentera sina rötter. Med en ny look kan användare nu välja att synkronisera sin släktforskning mellan sin dator och sitt släktträd på MyHeritage. Detta innebär att du kan komma åt och redigera ditt släktträd från alla enheter, och göra ändringar på språng. Det går nu bra att släktforska närsomhelst, varsomhelst.
Version 7.0 är också den första versionen som innehåller företagets framgångsrika Record Matches-teknik. En teknik som automatiskt undersöker varje individ i ditt släktträd och letar efter överensstämmande historiska dokument med hög noggrannhet.
Synkroniseringsmöjligheten öppnar upp nya kanaler för att upptäcka historiska dokument och gör det enklare för dig att använda alla MyHeritages tjänster.